10.12.14

Kulla- Nokats

Kulla-Nokats

Ükskord elas Lasnamäel mees nimega Kulla-Nokats. Ta elas seal oma naise Hõbe Nokatsi ja 5-aastase poja Väike Nokatsiga. Kulla-Nokatsi koduks oli pilvelõhkuja, sest ta oli KOHUTAVALT rikas. Ringi sõitis ta kas Bugattiga,või Hummeriga. Ja kui sa arvad, et rikkad on ülbed, siis tema ei olnud.

Ühel päeval ostis Nokatsite pere eralennuki ning juba ühe kuu pärast lendas Kulla-Nokats töö asjus Saksamaale. Nimelt töötas ta firmas Tulevik tehnoloogiaga paremaks. Saksamaale lendas ta uute trammide pärast. Need peavad ju 2015 Tallinnas olema!

Lennujaamas oli ta nördinud. Ta nägi oma vana kiusupunnist koolikaaslast Kurja Kommi. Ka tema oli rikas. Vaatamata minevikule otsustas Kulla-Nokats temaga rääkima hakata, lootes, et Kurja Kommi suhtumine on muutunud. Nad rääkisid pikalt, kuid seejärel pidi Kulla-Nokats koosolekule minema. Kuri Komm ütles Kulla-Nokatsile: „Ma viin su ära.“ Kuri Komm viis Kulla-Nokatsi lennujaamast Mülleri tänavale. Siis aga selgus, et ta on vales kohas. Kulla-Nokats arvas, et teda on ninapidi veetud ning sai vihaseks.
Seejärel juhtus midagi ootamatut. Ta vaatas oma märkmikusse ning leidis sealt Mülleri tänava asemelt Mölleri tänava. Ta tundis piinlikust, sest oli koolikaaslasest halvasti mõelnud. Seejärel käis ta koosolekul ära, trammid jõudsid Tallinnasse ning ta hakkas Kurja Kommiga jälle suhtlema.



Raian 

0 kommentaari:

Postita kommentaar