9.12.14

Kuidas Täpi ja Oskar kokku saavad

Kuidas Täpi ja Oskar kokku saavad

Elas kord üks koer, kelle nimi oli Täpi. Ta elas täpilises majas. Täpi omanik oli väga kuri, aga ta tahtis endale väga omanikku, kes oleks lahke ja armas.
 Samal ajal otsis üks poiss, kelle nimi oli Oskar, endale koera, kelle nimi võiks olla Täpi. Ta otsis internetist terve nädal, aga ei leidnud midagi. Läks mööda veel üks nädal ja ajalehes ilmus kiri: „Müüa koer, kelle nimi on Täpi!“ Koer aga maksis Oskari jaoks liiga palju. Oskar rääkis oma vanematele kuulutusest. Vanemad küsisid Oskarilt, kui palju koer maksab ja Oskar vastas: „550 eurot“. Vanemate jaoks oli hind liiga kõrge. Oskar küll proovis veenda, et nad ostaksid talle koera, kuid kahjuks ta siiski koera ei saanud.
 Niisis otsustas Oskar, et hakkab raha koguma. Ta hakkas müüma auto tükke, sest talle meeldisid väga autod. Sadu inimesi kõndis mööda tema müügikohast, aga keegi ei tahtnud midagi osta. Järgmisel peäval  läks tal palju paremini, sest üks väga lahke mees tuli vaatama tema kaupa - tal oli palju auto tükke puudu. Mees tahtis kõik auto tükid 550 euro eest ära osta ja muidugi müüs Oskar need talle, sest siis saab ta lõpuks endale ju koera.
 Järgmisel hommikul läks Oskar kohe koera omaniku juurde ja pakkus talle, et ta ostab koera 550 euro eest ära. Mees müüski Oskarile Täpi ja Oskar oli nii rõõmus, et hüppas lausa lakke. Ta läks koju ja näitas Täpit ka oma vanematele ja muidugi olid ka vanemad väga rõõmsad, sest lõpuks läks nende lapse suur soov täide.
Kui Täpi ja Oskar veel elavad, siis on neil kindlasti kõik väga hästi.


Rudolf

0 kommentaari:

Postita kommentaar