11.9.13

Tore kool

Kui piiluda toreda koolimaja akendest sisse, võib palju põnevat eest leida...



Kunstiklass on vajalik, et arendada oma kunstilisi oskusi. Kuna lastele meeldib maalida, siis võiksid kunstitunnid olla iga päev. Meie kunstiklass erineb teistest klassidest, kuna siin on kaasaegsem tehnika. Lapsel abiks on I Pad-id.

/Els, Karolin, Elisabeth, Noora/

Arvutitunnis käivad poisid. Arvutit on vaja, et saata teistele e-maile. Ka selleks on vaja, et teha tööd ja mängida mänge ning et õpetajad saaksid lapsi õpetada. Tulevikuarvutid on puutetundliku. Arvutiklassi peab olema puutetundlik tahvel.

/Arthur, Rudolf/


Matemaatika klass on vajalik, et elus edasi minna. Matemaatika klass on ka vajalik, et valemeid õppida. Matemaatika arendab inimest.
Matemaatika tund on 1.-12.klassini. Süvaõppeklassil on nädalas 7 tundi ning tavaklassis on vähemalt 4 tundi. Matemaatika klassis on 2 rühma: esimene on matemaatika klubi ning teine ülejäänud õpilastele.

/Tekst: Maria, Raian. Pilti aitas joonistada ka Kutt./


 Muusikaklass on selleks vajalik, et lapsed oskaksid paremini laulda ja pilli mängida. Seal klassi toimub õppetöö nii, et lastel peavad oma pillid kaasas olema. Seal lauldakse ja mängitakse väga palju ja töövihiku ülesandeid tehakse vähem.

/Freia, Kirke/


Trikitamise klass on mõeldud lõbutsemiseks. Seal saab käia vahetundides. Seal saab ronida, hüpata, liugu lasta, rippuda, jalgrattaga sõita. Batuudil saab hästi kõrgele hüpata. Iga asja peal võib korraga olla üks laps.

/Tekst: Iti, joonistada aitas ka Lembe/


Tantusklassis õptaks erinevaid tantsuliike: breiki, shohwtantsu, balletti, hip-hop-i, rahvatantsu. Tunnid toimuvad neli korda nädalas. Tegutsev tantsutrupp on võitnud mitmeid auhindu. Tundidesse oodatakse 9-16-aastaseid lapsi. Kuutasu 20 eur-i. Sel aastal kavas minna esinema Pariisi ja New Yorki.


/Anett, Mari, Annabel/


Klass tekkis niimoodi, et William teadis palju ajaloost ja mind on alati ajalugu huvitanud. Seal klassis on Giza Püramiidid, Stonehedž, New Grange kujutatud. See klass on vanaaeagne, tapeet on vanade relvadega kaunistatud, vanad rüütlid, pingid on ka vist vanaaegsed. Ning õpetaja on ka vanaaegne- 1995-aastane, aga näeb 25- aastane olevat. Need rüütlid on tulnud 500 a tagasi olnud sõjast. Ühel neist on kaelakaitse kadunud. Aga samuraid olid ka nemad- osavad, neil võis olla kindel mõõk.


/Tekst: Paul Pärtel, joonistas ka William/



Tehnikaklass on selleks, et edaspidi autosid parandada ja õppida arvuteid kasutama. Taga ja ees on kaamera ja taga veel kanalite otsing ja üleval on SOS, teine antenn on puldi jaoks. Puldilennuk on praegu katki, sellel pole tiibu. Aga see lennuk on väga eriline: sellel on luuk alla ja sinna saab panna näiteks mulda ja seda saab alla kukutada. Kui see lendab, siis tõuseb kaamera üles.


/Marko, Romet, Kristijan/


Loodusõpetuse klassi põrand on lilleline ja seinad näevad välja kui päris loodus. Klassi keskel on valge tahvel ja tahvlil on suur madu.
Loodusklassi võivad lapsed mõnikord loomi tuua. See klass on väga loodussõbralik. Klassis on lilli ja teisi taimi. Lastel meeldib loodust õppida.


/Liisa, Novalee/

Kes nüüd eesti keele, inglise keele või veel mõnd enda jaoks olulist klassiruumi ei leidnud, võib alati oma kujutlustes välja mõelda. Mõned aknad jäävad koolimaja taha...





0 kommentaari:

Postita kommentaar