2.9.13

Inglise keele ring

Lp. lapsevanem!
Sel aastal jätkame inglise keele õppimist mängides ja lauldes. Tutvume ka inglisekeelsete lasteraamatutega meie väikeses raamatukogus. Vaatame filmilõike laste elust Briti saartel ja teistes inglise keelt kõnelevates maades. Mängime keeleõppe kaartidega ja lahendame esimesi ristsõnu inglise keeles. Tutvume ka esmase sõnavara piires erinevate dialektidega , mille tõttu inglise, ameerika  ja austraalia lapsed kasutavad hoopis teistsuguseid sõnu. Õppimine toimub spetsiaalsete töölehtede abil  joonistamise ja värvimise abil.  Meie programmis on  palju laulu- ja liikumismänge, mis lastele väga meeldivad. Sel aastal käsitleme mitmeid uusi teemasid, et laiendada sõnavara. Igapäevase kõnekeele fraaside omandamise käigus õpime märkamatult selgeks ka mõned eakohased grammatikareeglid. Õppeaasta jooksul jõuame harjutada nii  lugemist, tõlkimist, kuulamist kui ka hääldamist. Selleks, et sõnu õigesti hääldada, üritame järk- järgult algklassidele mõeldud õppematerjali abil  selgeks saada hääldusmärgid.   Kuna kuulume Euroopa Liitu, õpime tundma teiste maade kombeid ja kultuurilugu. See kõik aitab vältida kultuurišokki ja ületada esmast kultuuribärjääri nii reisides kui ka teiste maade lastega suhtlemisel. 
Registeeruda saate  aadressil www.jw.ee> huviringid> keeltekool> inglise keel > registreeru. Juhul kui internetis avalduse kirjutamine tundub teile keeruline, võite saada blanketi paberkandjal minu käest klassis 105 ( keeleklass).
Õppetöö toimub ka sel aastal esmaspäeviti ja kolmapäeviti ajavahemikus 14. 00 kuni 15. 45 klassis nr. 105 ( 1. klass alustab 15. 00)  Kui jõuate õigeaegselt registreeruda, alustame õppetööd 16. septembril 2013.
Lugupidamisega õp. Neeme tel. 55 65 90 82

0 kommentaari:

Postita kommentaar