13.2.14

Sussipäev ja kaisuloomad koolis

Kaisuloomadel vedas täna - nad said lausa mitmes tunnis kinnitust, kui olulised nad on ja kuidas nad oma armsa omanikuga kokku said.
Inimeseõpetuse tunnis, kus lapsed õppisid  Eesti naaberriike ja Euroopa Liidu riike tundma, kogusid kaisukad usinasti teadmisi ja päris tunni lõpus said ise ka öelda, mis neile Eestis kõige rohkem meeldib.
Väga toredad ja targad vastused olid!
Kui tundide ajal  istusid lemmikud vaikselt vaiba peal, tagumisel tühjal laual või piilusid vaikselt koolikoti servast välja, siis vahetundides oli lõbu laialt, mõned sportlikumad tegelased lausa hakkasid  lendama...
Täna oli Marko päev- ükski küsimus ei jäänud  vastuseta, kütusekulude ja rahakulude arvutamine sujus nagu vilunud raamatupidajal. Põhjalikke teadmisi jagus tehnikahuvilisel  poisil  automarkide ja sõidukite eripära valgustamisel.
Ja lemmikloomad jutustasid Marko vahendusel eriti huvitavaid lugusid, ilmselt aitasid mänguasjad kaasa ka Eestimaa teeamntluuletuse kirjutamisel.

Jänese omanik Els valis sussid pikk-kõrva  järgi või jänese susside järgi- võta sa kinni, kuidas see nüüd täpselt oligi....
Tegelikult oleks sussidel ka palju pajatada olnud, aga alati ei jõua ja kuulata on ka tore. Arthuri sussid siiski meenutasid, mis tunne oli  Aadama jalas I klassi aabitsapeol olla, ja näitlemispisik ning soov mängida on nii sussidel kui rõõmsameelsel Arthuril ikka alles.

Rõõm tänasest päev on ehe ja lausa valguskiirusel edasikanduv...
Valik vahvaid pehmeid jalanõusid. Mõned sussid peavad dialoogi- sussiteater võiks vabalt meie klassis tegutseda, sest kõik lapsed on väga- väga loovad ja andekad esinejad.
Ja veel üks tore klassipilt. Seekord jätsime 3.a klassi õpilased kõrvale, aga tore mänguasjade  sõpruskond tundis ka end esimesest hetkest ühtse perena. Nii peabki, headus ja sõbralikkus saab peegelduda meist endist, kui me seda vaid soovime.

0 kommentaari:

Postita kommentaar