3.2.14

Comenius projekti konkursid

Fotokonkurss „Harjumaa vaatamisväärsused“
Vaata ringi meie kodumaakonnas Harjumaal ja pildista kauneid paiku ning vaatamisväärsusi.
Järgnevast loetelust leiad mõned paigad, mida külastada – Lahemaa Rahvuspark, Viru raba, Kakerdaja raba, Jussi järved, Paukjärve rada, Jägala juga, Keila-Joa loss, Keila-juga, Vasalemma loss, Laitse loss, Türisalu pank, Pakri saared, Pakri tuletorn, Riisipere mõis, Harju-Risti kirik, Harju-Madise kirik, Keila kirik, Jüri kirik, Maardu mõis, Aegna saar, mererannik, lained, Tuhala nõiakaev, Jüri tammik, Padise klooster … .
Kindlasti on sellest nimekirjast puudu midagi, mida Sina oma perega oled külastanud ja just nüüd saad seda teistele tutvustada.
NB! Salvesta pilt vaatamisväärsuse nimega näite eeskujul Padise_mõis_Mari_Mustikas_1A ja saada see hiljemalt 30. aprilliks 2014 meiliaadressile jwgcomenius@gmail.com.
Parimatele ülesvõtetele auhinnad!

Piltide hulgast valitakse fotod Comenius projekti „OUR TREASURES“ meie maakonda tutvustavasse postkaardialbumisse.

XXX

Comenius projekti „OUR TREASURES“
konkurss „MINU PÄEV PILTIDES“ /“OUR DAILY LIVES IN PICTURES“
Pildista või filmi ühte oma päeva ja anna ülevaade 30 pildi/slaidi kaudu!
(kus elad, kuidas elad, missugune on sinu kodu, mida sööd, kus ja kuidas õpid, kus mängid, mida mängid, missuguste hobidega tegeled, missuguste tegevustega vabal ajal tegeled, missugused on sinu lemmikspordialad, mida kollektsioneerid, missugused on sinu mänguasjad jne …)
Konkursitöö esita pildiseeria, PowerPoint esitluse või videona.
Igale pildile lisa lühikirjeldus (eesti või inglise keeles) sellest, mis pildil toimub. Näiteks:  matemaatika tunnis; lõunasöök; jalgpallitreeningul; raamatu lugemine jne.
NB! Salvesta fail nimega Minu_päev_piltides_Mari_Mustikas_1A ja saada oma töö hiljemalt 21. aprilliks 2014 meiliaadressile jwgcomenius@gmail.com.
Parimatele konkursitöödele auhinnad!
Valminud töid tutvustatakse projekti partnerkoolide õpilastele ja õpetajatele Belgiast, Hispaaniast, Itaaliast ja Poolast.

0 kommentaari:

Postita kommentaar