7.10.12

Westukas olla on uhke ja hää!

Mõnes tunnis valitseb väike segadus, sest uued õpetajad on esmakordselt tunnis; matemaatika tunni järel on noored ametiproovijad nii üllatundud, et otsivad vahetunnis kiiresti vana õpetaja üles, sõnades :" Nad on nii targad ja taibukad, poleks osanud arvatagi!" Selle tõestuseks näidatakse mulle ülesandeid, mis nõuavad väga head loogikat ja abiturientide sõnul ei suuda nii mõnedki nende klassi õpilased lahenduseni jõuda. Meie "tippmatemaatikud"  närisid aga rõõmsalt pähklid läbi. Uhke tunne on!
Sass ootab rahulikult  (vähemalt pealtnäha tundub nii) oma etteastet. Mis ootab....terve meeskond keerleb tema ümber, alustades juuksurist, stilistist, fotogaraafist ja lõpetades armsa tädiga, kes lahkelt oma ehteid saatejuhile külge riputab...
"Tere, te kuulete kooliraadiot SASS, mina olen Sass ja tänased saatekülalised on Jakob Westholmi Gümnaasiumi  algklasside õpilased..."
Uhke tunne on kanda meie koolivormi ja mõelda, õpilaste  poolt kirjutatud vastuseid lausudes, väikese inimese mõttetasandilt, kus ei puudu siirus ja sügavus.
Uhke ja hää tunne, et meie koolis sirgub  Sassi-sarnaseid poisse ja tüdrukuid, kes paistavad silma oma suurepäraste teadmiste, emotsionaalse  inetelligentsuse, tolerantsuse ning  loovusega.
Westukas olla on uhke ja hää!

0 kommentaari:

Postita kommentaar