7.9.12

Maril oli mõnus suvi

                                           / Saaremaal/
Minu suvi oli sel aastal väga Viljandimaine. Suure osa ajast veetsin maal vanaema juures. Seal on meil nagu Bullerby küla kolme majaga, ainult lapsi on suvel rohkem – kokku 10. Seetõttu jagub tegemist, mänge ja lusti igaks päevaks. Suvel sai palju batuudil hüpatud, jäätist ja maasikaid söödud. Tegime tüdrukutega ka mitmeid eeskavasid sünnipäevadel. See oli hästi vahva.


Juulikuus aga käisid sugulased hoopis meil Tallinnas külas. Tutvustasime neile vanalinna. Alustasime Toompealt Pika Hermanni juurest, käisime vaateplatvormidel ja liikusime mööda Lühikest Jalga alla. Siis käisime Vabaduse platsil, kus põikasime sisse Ahhaa keskusesse. Sealt edasi liikusime läbi Raekoja platsi ja Ajaloomuuseumi hoovi Vanalinna müüritornidele. Müüril jalutada ja tornidesse ronida oli hästi vahva.
Augustis tegime aga väikese reisi Saaremaale sõpradele külla. Seal oli õunapuude vahele ehitatud köitest ronimisvõrk, kus oli väga lahe turnida. Käisime ka Saaremaa kivistel randadel ilusaid kive korjamas ja muidugi metsas mustikal.


 Väga mõnus suvi oli, kuigi ujuma eriti ei saanud. Kahju natuke, et see suvi nii ruttu otsa sai.


0 kommentaari:

Postita kommentaar