8.11.11

VÕIKSIME JU OSALEDA!

Novembris tähistatakse juba kolmandat aastat hammaste tervise kuud. Selle raames kuulutame tänavu välja joonistus- ja esseekonkursi „Terved hambad aastal 2050“.

Osalema on oodatud alg- ja põhikoolide klassid üle Eesti. Võitjaks kuulutatud klass saab auhinnaks klassiekskursiooni avastamisi täis AHHAA-keskusesse (www.ahhaa.ee) Tartus. Ühepäevane ekskursioon sisaldab kogu klassile ja saatvatele õpetajatele sissepääsu uude Tartu AHHAA-keskusesse, sealhulgas hammaste ravimise töötuba, kus lapsed saavad tunda ennast hambaarstina, ning lõunasööki ja transporti üle Eesti.

Konkursile on oodatud joonistused ja esseed, mis kannavad noorte nägemust sellest, kuidas võiks hammaste hooldus ja hambaravi välja näha tulevikus – aastal 2050. Kujutada võib kõike hammaste tervisega seonduvat – tulevikupäraseid koduseid hambahooldusvahendeid, hambaarstivisiite, raviprotseduure ja muud.

Esitatavad tööd võivad sisaldada nii joonistusi kui ka esseesid õpetaja ja/või õpilase valikul, üks töö õpilase kohta. Konkursil osalemiseks peab töö esitama vähemalt 75% klassi õpilastest.

Žürii valib võitjaks klassi, kelle tööd on kõige fantaasiaküllasemad ja tähelepanekurikkad. Žüriisse kuuluvad terve ja kauni naeratusega lauljatar Birgit Õigemeel, Kliinik 32 peaarst dr. Lauri Vahtra ja Eesti Tervishoiumuuseumi direktor Margus Jurkatam.

Tööd palume saata hiljemalt 28. novembril (postitempli kuupäev) aadressile: Kliinik 32, Tornimäe 5, 10145 Tallinn. Palume töödele kindlasti lisada ka järgmise info: kooli nimi, klass, õpetaja nimi.

Konkursi korraldab hammaste tervise kuu üks eestvedajaid Kliinik 32.

Hammaste tervise kuust saate soovi korral lähemalt lugeda kodulehel www.kliinik32.ee/hammaste-tervise-kuu/

JÄLLE HUVITAV VÄLJAKUTSE! KUI TEEKS NII, ET 23. NOVEMBRIKS (varem võib alati tuua) TOOTE JOONISTUSE VÕI JUTUKESE KOOLI. ÕPETAJA VAATAB TÖÖD ÜLE JA PISTAB ÕIGEAEGSELT POSTI. MA TEAN, ET TEIL IDEEDEST PUUDU EI TULE, KOOLIS LIHTSALT JÄÄB TEOSTAMISEKS LIIGA VÄHE AEGA.

0 kommentaari:

Postita kommentaar