17.10.15

Lugemisprogramm

Tallinna Keskraamatukogu kutsub klasse taas osa võtma lugemisprogrammist „Loeme valmis „Oma raamatu““, mis leiab aset ajavahemikul 26.10.2015-23.04.2016. Osalema on oodatud kõik Tallinna koolide 1.-9. klasside õpilased.

Programmi teeb eriliseks see, et võistlema asub üheskoos terve klass. Kogu meeskonna etteotsa asub õpetaja, kes registreerib klassi oma piirkonna haruraamatukogus. Õpilased loevad raamatuid ja koostavad iga loetud raamatu põhjal A4 formaadis lehe. Võib kirjutada lühikokkuvõtte või luuletuse, teha raamatule reklaami, joonistada või läheneda muul looval viisil. Lehtedest hakkab igal klassil tekkima „Oma raamat“, mis õppeaasta lõpul raamatukogu poolt ka päriselt raamatuks köidetakse.

Võitjateks on need klassid, kelle „Oma raamatus“ on programmi lõppemise ajaks kõige rohkem lehekülgi. Võitjaklasse ootab elamusrohke ja aktiivne peaauhind!

Lugemisprogramm „Loeme valmis „Oma raamatu““ sai 2013. aastal alguse Pääsküla raamatukogust ja toimub ülelinnalisena juba teist korda. Programmi eesmärgiks on tähtsustada lugemist kui silmaringi ja sõnavara arendavat tegevust ning mõnusat vaba aja veetmise vormi.

Lisainfo ja täpsemad juhised veebiaadressil www.keskraamatukogu.ee/lasteleht (rubriik: Kutsume), e-posti aadressillaste@tln.lib.ee või telefonil 683 0914.

Mõnusat lugemist ja aktiivset osavõttu!




VÕIKSIME OSALEDA! MIDA ARVATE?

0 kommentaari:

Postita kommentaar