23.4.14

1. mai Vabaduse väljakul

Hea õpetaja!
Kutsume teie koolipere 1. mail Vabaduse väljakule, et koos tähistada Eesti Euroopa Liitu ja NATO-sse kuulumise kümnendat aastapäeva.
Kümnenda aastapäeva tähistamiseks teeme Vabaduse platsil koos president Toomas Hendrik Ilvesega ajaloolise ühispildi, kuhu on oodatud kõik 10-aastased lapsed. Kõikidele 10-aastastele, kes pildile tulevad on mälestuseks lahe meene.
Seoses pildistamisega palume Teie abi, et see teade jõuaks kindlasti Teie kooli 3. ja 4. klasside õpetajateni, et nad aitaksid suurele ühispildile organiseerida võimalikult palju Teie kooli 10-aastaseid lapsi. Andke palun oma osalemisest märku birgit.rootsi@jlp.ee või 520 20 49.
Perepäevale on loomulikult oodatud ka kõikides teistes vanustes lapsed ja täiskasvanud! Kogu päeva kestvat meelelahutusprogrammi juhivad Nele Liis Vaiksoo ja Urmas Vaino, põnevaid tegevusi leidub igale vanusele.

Lavale astuvad mitmed armastatud staarid – toimub Urmas Vaino talkshow avalik esitlus ning kell 15.00 algab kontsert „Peeter Oja 10 aastat Euroopas“. Peetriga koos astuvad laval üles mitmed armastatud solistid, nende hulgas Hanna Liina Võsa, Nele Liis Vaiksoo, Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Ivo Linna jt.

Ka sellel aastal toimub juba varasemast tuttav saatkondade reisimäng, mille auhindadeks on kinkekaardid reisidele väärtuses 1000€, 700€ ja 300€. Vabaduse väljakul kauplevad Euroopa turul terve päeva Eesti õpilasfirmad ning lastele on lustimiseks mitmete atraktsioonidega suur mänguala.
Loe lisaks: www.euroopapäev.ee jahttps://www.facebook.com/tuleeuroopapaevale.

Kohtumiseni Vabaduse väljakul!

PALUN KIRJUTAGE ÕPETAJA GMAILILE, KUI TEIE 10- AASTANE LAPS SOOVIB OSALEDA.

0 kommentaari:

Postita kommentaar