29.3.14

Pardiralli 2014



Meie kooli õpilased võtavad osa pardirallist ehk pardikeste kaunistamisest, et anda väike panus heategevusse haigete laste raviks. Kogu juba kunstitunniks ideid, kuidas oma pardike kaunistada.

   Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit ja heategevusüritus– Pardiralli. Paari minutilises videolõigus tutvustab Märt Avandi lastele meie Liitu ja räägib Pardirallist. Selleks ava alloleva youtube link:


Pardiralli vähihaigete laste toetuseks

Pardiralli ajalugu:
1988. aastal otsis asutuste Alberta Heart ja Stroke Foundation tegevdirektor John Paquet uusi ideid, kuidas koguda Iirimaal oma heategevuslike fondide jaoks annetuste pealt raha. Ta tuli ideele korraldada veekogul kollaste ujuvate vannipartide vahel võidusõit, kus iga inimene ostab kindla hinnaga ühe või mitu parti. Kui teatud kogus parte on maha müüdud, lastakse pardid korraga vette ning esimene part, kes jõuab finišisse, võidab auhinna. Ülejäänud pardipiletite pealt teenitud tulu läheb heategevuseks.
Samal aastal tuli selle sama idee peale aga ka Rotary Eugene-Delta klubi liige Sam Burke, kes korraldas oma klubi raames maailma esimese suure „The Great Rotary Duck Race“ ürituse, kus lasti korraga vette tuhandeid parte.


Alates 1988 aastast on maailmas igal pool aina rohkem ja rohkem sarnaseid üritusi korraldama hakatud.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=YMvTyzvcdnI
EVLVL´I PARDIRALLI
8. juuni kell 12:00 Kadrioru pargis

EVLVLi Pardiralli korraldatakse annetuste kogumiseks Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) tugikeskuse rahastamiseks. Vaatemänguline ralli toimub Kadrioru pargi kanalis 8. juunil 2014. aastal. Pardiralli olemus on lihtne – enne võistlust on inimestel ja firmadel võimalik iga annetuse eest saada ühe nummerdatud vannipardi toetajaks ehk sponsoriks. Annetusi võib teha mitmeid. Kõik toetajad ehk sponsorid leidnud pardid lastakse korraga Kadrioru pargi kanalisse vette, kus nad läbivad määratud distantsi. Vannipart, millel õnnestub esimesena finišisse jõuda, toob tema toetajale peakingituse.  Ralli peakingiks on koguperereis Rootsi Juninackeni – Stockholmis Djugårdeni saarel asuvasse Astrid Lindgreni raamatukangelaste muinasjutumaailma ja lisaks sellele loositakse välja teiste osalejate vahel veel kingitusi.

Rohkem materjali lugemiseks:

Jälgige ka meie kodulehte www.vähilapsed.ee või www.pardiralli.ee , leidke meid üles Facebookis https://www.facebook.com/EVLVLiit ning kasutage ka meie Pardiralli Facebooki lehte www.facebook.com/Pardiralli

0 kommentaari:

Postita kommentaar