14.3.14

Iga lõpp on millegi uue algus...

3.veerandi viimane koolipäev tõmbas joone alla pikale, põnevale ja natuke väsitavale õppeveerandile. Meeldivat ja meeldejäävat oli palju: matemaatikanädal, stiilinädal, emakeelenädal, suusahüpped, ujumine, teatriskäik, klassihommik ja muidugi praktikant Kadi. Imekiiresti möödusid 7 nädalat, mil usin üliõpilane esimesest hetkest meie perre sulandus ja õpetama - toimetama hakkas.
Oleme ühiselt veendunud, kaasaarvatud metoodikud, et Kadi on õigel teel. Kui sa armastad lapsi ja tahad seda tööd teha, siis ülejäänu on õpitav ja ajaga lisanduvad hinnalistele teadmistele vaid väärtuslikud kogemused.
Nii me siis arutlesime selle üle, mis meid ainulaadseks teeb, mis on need iseloomu kalliskivikesed, mida me üksteise juures hindame, mida me endas- ainult iseendas muuta ja lihvida tahame. Muuda ennest, muutub maailma...natuke küll, aga siiski- sinu enese jagu... Ilusaid ja häid sõnu jätkus tänasel kaunil emakeelepäeval tõesti kuhjaga.Ja nii mõnedki olulised mõtted, õpetussõnad, soovid olid eelnevalt paberile kirja saanud, et õigel hetkel oma lugejat rõõmustada.
 Kingitusi on ka alati tore teha ja saada. Arvan, et raamatuke, millesse nii palju soojust ja siiraid soove pandi, ongi väikene teejuht, mida tasub Kadil lugeda just siis, kui konarlused ja takistused õpetaja teel kõige suuremad näivad. Meie 24 õppurit teavad väga hästi, milline peab  olema hea õpetaja- lapse suu ei valeta, silm on terav ja süda avatud.
Killuke lugejale tutvumiseks, originaal on skaneeritud, seega koopia jääb klassi varem loodud raamatute sekka.
Kaane kujundasid Noora ja Freia, tsitaat pärineb P.Brownilt.

Aitäh Kadile tänaste üllatuste ja 7 töise nädala eest!

3. veerandi lõpp avas ukse vaheajale. Ilusaid uusi algusi, väljakutseid ja raskuste ületamisi meile kõigile!
Kaunist emakeelepäeva! Mõnusat vaheaega!

0 kommentaari:

Postita kommentaar