14.10.13

Koolivaheaja meistrimehed

SÜGISKOOLIVAHEAJA ÜRITUSTE SARI „KOOLIVAHEAJA MEISTRIMEHED“
Sügisvaheajal toimub Mustamäe Laste Loomingu Majas ürituste sari „Koolivaheaja meistrimehed“. Iga päev  töötavad erinevad TASUTA  töötoad.

ESMASPÄEV, 21.oktoober
10.00 – 12. 00 – Tervisliku toitumise töötuba
Tervisliku toitumise töötoas  õpetatakse lastele nii õigeid toimumis- ja liikumisharjumusi kui ka maitsva ja tervisliku menüü koostamise põhimõtteid. Tunni lõpus viiakse läbi viktoriin, parimaid premeeritakse.

TEISIPÄEV, 22.oktoober
10.00 – 14. 00 – Liikumistöötuba
MLLM tantsuõpetajad õpetavad erinevate tantsustiilide  põhisamme ja liigutusi. Töötuba on mõeldud nii poistele kui ka tüdrukutele. Tunni lõpus antakse osalejatele  võimalus esineda   laval (soovi korral). Iga osaleja saab mälestuseks märgi „Tubli“.

KOLMAPÄEV, 23.oktoober
10.00 – 14. 00 – Kunstitöötuba
Kunstitöötoas saab õppida maalimist, joonistamist, voolimist, meisterdamist. Parimaid õpilasi premeeritakse.

NELJAPÄEV, 24.oktoober
10.00 – 14. 00 – Näitlejameisterlikkuse töötuba, lavaline liikumine
Töötoas saab õppida, kuidas laval graatsiliselt liikuda, mis on õige lavaline kõnnak/lavaline samm, arendada diktsiooni ja eneseväljendusoskust, õppida pantomiimi ja teha näitemänge. Parimaid õpilasi premeeritakse.

REEDE, 25.oktoober
10.00 – 12. 00 – Esmaabi osutamise töötuba
Esmaabi osutamise töötoas  õpetatakse lastele esmaabi osutamise võtteid, verejooksu peatamise võtteid, räägitakse esmaabivahenditest ja turvalisusest. Tunni lõpus viiakse läbi konkurss parimate esmaabi osutajate väljaselgitamiseks. Parimaid esmaabi osutajaid premeeritakse.

Töötoad töötavad nii eesti kui  vene keeles.
Töötubadesse registreerimine: erna@mllm.tln.edu.ee  või telefonil 56158094

0 kommentaari:

Postita kommentaar