25.10.11

Saada Tuhkatriinule muinasjutt!

Tere muinasjutusõber! Detsember toob Rakvere Teatri lavale Tuhkatriinu, kelle lugu oled küllap sinagi mitmeid kordi kuulnud. See, nagu ka teised muinasjutud on pärit iidsetest aegadest, kuid kunagi jutustas keegi seda lugu esimest korda. Nüüd kutsub Tuhkatriinu kõiki lapsi ja nende vanemaid välja mõtlema päris oma muinasjutte ja neid teistega jagama.


Mis jutud on muinasjutud? Noh, küllap räägivad nad printsessidest ja printsidest, vaeslastest ja nõidadest. Aga äkki muinasjutud polegi välja mõeldud ja juhtuvad meie kõigiga siin ja praegu? Saada Tuhkatriinule oma muinasjutt, kuhu saad kirja panna kõik huvitavad seiklused, oma sõbrad või hoopis väljamõeldud tegelased ahvist korstnapühkijani. Kui mõni olemasolev muinasjutt sulle võõras tundub, siis enda muinasjutus saad teha nii, nagu ise soovid. Välja mõelda ja ette kujutada on imelihtne ja tore.


Sinu muinasjuttu ootame 27. novembrini aadressile

https://www.tln.edu.ee/mail/src/compose.php?send_to=kristo@rakvereteater.ee

või SA Rakvere Teatrimaja, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314, märgusõnaga „Muinasjutt“.


Lugusid ootame nii lastelt kui nende vanematelt, ehk teab vanaema või vanaisa mõnda toredat muinasjuttu, samuti võivad ühise muinasjutu saata klassid või lasteaiarühmad. Kui vaja, palu kedagi, kes aitaks su pöörased mõtted üles kirjutada.


Ära unusta lisamast oma nime, vanust ja aadressi. Tuhkatriinule muinasjuttu saates nõustud selle avaldamisega Rakvere Teatri ning teatri sõprade väljaannetes. Kõik kirjatükid avaldatakse Rakvere Teatri kodulehel, kus sinu täiesti uut muinasjuttu saavad lugeda nii su kaaslased, õpetaja ja kes iganes veel. Näitlejate abiga loetakse osa jutte linti ja neidki saab kodulehel kuulata. Võimalik, et tulevikus sünnib raamat või et sinu lugu ilmub ajakirjas, muinasjuttudega juhtub ju igasuguseid asju.


Kõigi muinasjutusaatjate vahel läheb loosi rikkalik auhinnalaud. Auhinnad panevad välja Rakvere Teater, ajakiri Täheke ja raamatupood Apollo.


Vana armsa „Tuhkatriinu“ toob lavale Toomas Suuman, kes vaatab klassikale oma nurga alt. 10. detsembril esietenduv lugu tüdrukust, kelle õnn ei hüüa tulles, on täis ootamatusi ja nagu muinasjutud ikka – natuke õpetlik. Loomulikult on lastel sellelgi talvel pärast etenduse vaatamist võimalus seigelda Rakvere Teatri jõulumaal, mis on tänavu eriti muinasjutuline. Kõik külastajad saavad kaasa kingituse. „Tuhkatriinu“ etendused koos jõulumaaga toimuvad ainult detsembris ning piletite soodusmüük kestab 1. novembrini.


Haara pliiats ja jaga oma muinasjuttu!


Kaduviku nimel,
--------------
Elvis Efert
Turundusjuht / Marketing Manager
SA Rakvere Teatrimaja
Kreutzwaldi 2a, Rakvere, 44314
Mob: +372 55 63 4551
Tel: +372 32 95 440
E-mail:
https://www.tln.edu.ee/mail/src/compose.php?send_to=elvis@rakvereteater.ee

http://www.rakvereteater.ee/

0 kommentaari:

Postita kommentaar