19.10.11

Lastejuttude võistlus!

Alates 14. oktoobrist linastub kinos Artis uus multifilm “Konnanägu Freddy”, mis on valminud tuntud Taani lastekirjaniku Ole Lund Kirkegaardi lastelugude ainetel. See kaasahaarav eesti keelde dubleeritud film pakub seiklusi ja huumorit kogu perele.
Kino Artis ja lasteajakiri “Hea Laps” kutsuvad lapsi osalema lastejuttude võistlusel ning kirjutama nähtud filmi põhjal omaloomingulisi palasid teemal
“Minu parim sõber”.
Võistlus annab võimaluse ka kõige pisematel autoritel oma mõtteid avaldada ning parimad tööd trükitakse ära ajakirjas “Hea Laps”.
Võistlustööde ärasaatmise tähtaeg on 15. november. Ootame laste loomingut kino Artise postkasti aadressil:
Kino Artis
AS Tallinnfilm
Estonia pst 9
10143 Tallinn
Tööd võib ka ise tuua Artise kassasse, kus asub suur, just selleks ettevõtmiseks mõeldud kirjakast.
"Konnanägu Freddy" on lugu sellest, kuidas väike võib olla suur. Samuti annab film targa õppetunni neile, kel komme teisi kiusata. Kõige tähtsam sõnum on aga, et julgus, nutikus ja suur sõprus aitavad ületada kõik raskused.
See, et oled väike, ei tähenda sugugi, et su mured oleksid pisikesed. 10-aastane Viktor peab navigeerima kohati tobedana tunduvas täiskasvanute maailmas ning tulema toime ka linna ülbikust kiusaja Konnanägu Freddyga. Kuuldes, et unisesse väikelinna saabub rändtsirkus, põleb Viktor soovist osaleda etenduses oma andeka krantsi Vorstikesega. Kahjuks on aga Freddyl omad plaanid ja need ähvardavad Viktori unistuse nurjata.

Auhinnad tublimatele panevad välja Estinfilm, Rekato ja kino Artis.

0 kommentaari:

Postita kommentaar