1.6.15

Westholmi Muusikakool ootab õpilasi

Head lapsevanemad
alanud on registreerimine Westholmi Muusikakooli õppeaastaks 2015/2016. 
Meie muusikakoolis saab õppida:

Klaverit, kitarri, viiulit, löökpille, ukulelet, plokkflööti, flööti, saksofoni, trompetit, klarnetit, laulmist, 6-keelset väikekannelt. Osaleda rühmatundides (2-7 õpilast koos tunnis) nagu näiteks ukuleleõpe, 6-keelne väikekannel ja solfedžo, või grupitundides nagu rütmika, 1.-4. klassi tüdrukute vokaalansambel, 5. klassi tüdrukute vokaalansambel ja täiskasvanute vokaalansambel.

Tuletan ühtlasi meelde, et kõiki instrumente on meie koolis võimalik õppida ka täiskasvanutel ning lisaks sellele ootab täiskasvanute (lastevanemate, vilistlaste, õpetajate) vokaalansambel enda ridadesse uusi liikmeid!


Westholmi Muusikakooli registreerimiseks tuleks teil täita registreerimisvorm, mille leiate aadressilt:  https://docs.google.com/forms/d/1Xvmah3GCcmg_t1Ga1UhReggCltomfCX4X574dwYaioM/viewform?c=0&  ning registreerimise kinnitamiseks täita avaldus, mille leiate aadressilt www.jw.ee/muusikakool/registreeru ning see allkirjastatult saata e-mailile muusikakool@westholm.ee või tuua paberkandjal Luise tn 38 õpetajate tuppa.

0 kommentaari:

Postita kommentaar