24.3.13

Näidendi riietest ja esinemistest


Esinemine näidendiga „Lutikas Leemeti leiunurk“ teatripäeval, 27. märtsil koolikaaslastele.
Hea oleks, kui selleks ajaks on ka esinemiskostüümid valmis. Paul Pärtli ema, kes on näidendi autor ja igapäevaselt kunstnik, pakkus taas lahkesti kunstilist nõu ja abi. Ta on juba hulganisti tähti välja lõiganud , millest moodustuvad tegelaste nimed T-särkidele või polodele, samuti käsitöötraadist põiminud tundlaid. Siiras tänu väga suure töö eest!

Head vanemad, tegelastel võiksid olla tumedad (mustad, pruunid, hallid) ühevärvilised T-särgid , liblikad- lepatriinud- jalga ka mustad retuusid , teistel tegelastel vabalt püksid, seelikud. Päikese riietuse tegin valmis ja rohutirtsu pluusile traageldasin tähed külge.
Palun toimetage T-särgid esmaspäevaks, teisipäevaks kooli, mõnel on mitu, saab anda sõbrale ka. Loodan, et kõik tähed saavad ka teisipäevaks valmis. Ja palun, et aitate ka tähed pluusi külge paari pistega. Kui sobib, võime koosoleku ajal ka ühiselt näputööd teha.

 
 Need, kelle jaoks on info liiga hiline, vabandan juba ette, küllap ühiste jõududega saame hakkama ning oodata on  suurepärast tulemust. Lastega oleme omavahel riietusest rääkinud, ise olen ka üht-teist valmis pannud ja lavakujundusega vaheajal tegelnud.

KRÖF-i ajakava lisan kohe, kui saadetakse, meeldetuletuseks-  esinemine on 6.aprillil Tallinna Ühisgümnaasiumis.

0 kommentaari:

Postita kommentaar