24.8.15

Muusikakool ootab uusi õpilasi

Ilusat suve jätku kõigile!

Õpilastel kestab veel puhkus ühe nädala, kuid õpetajad teevad juba usinasti ettevalmistusi, et järgmisel nädalal uue õppeaastaga alustada.

Suur tänu kõigile, kes juba kevadel Westholmi Muusikakooli ridadesse registreerusid. Registreerunute nimed on nüüdseks õpetajatele edastatud ning loodetavasti võtavad nad teiega hiljemalt järgmisel nädalal ühendust.

Kes aga ei jõudnud kevadel registreeruda, siis saab seda veel nüüd teha. Selleks tuleks teil täita juhised, mis on antud kodulehel www.jw.ee/muusikakool/registreeru . Samalt lehelt leiate ka info instrumentide ja hindade kohta. Kui teil tekib veel küsimusi, siis kirjutage e-mailile muusikakool@westholm.ee

Nagu ikka, sõltub mõne rühmatunni avamine registreerunute arvust. Seega ootame veel huvilisi ukulele erinevatesse rühmadesse, eriti 1. klassi ukulele rühma, 1.-4. klassi tüdrukute vokaalansamblisse, 1.-4. klassi rütmikaringi, 5. klassi tüdrukute vokaalansamblisse ja täiskasvanute vokaalansamblisse. 
Lisaks sellele on hetkel moodustamisel bänd, kuhu juba on registreerunud laulja ja trummar, kuid bänd vajaks veel juurde kitarristi, pianisti, bassisti ja ehk mõnda soolopilli (saksofoni, flööti, klarnetit, plokkflööti, viiulit) või miks ka mitte ukulele mängijat. Mängijal peaks olema pillimängu kogemus vähemalt aasta. 

Rõõm on teatada, et Westholmi Muusikakoolil on võimalus tänu pilliprojektile "Igal Lapsel Oma Pill" soetada altsaksofon ja põikflööt ning suvel sai kool endale tänu annetusele ka oma trompeti. Seega ootame muusikakooli õpilaste hulka ka uusi puhkpillimängijaid!

Muudatus on seegi, et uuel õppeaastal lisandus JWG vaheaegadele üks uus vaheaeg:

Jakob Westholmi Gümnaasiumi koolivaheajad on 2015/2016 õppeaastal järgmised:
I   koolivaheaeg: 17. oktoober 2015.a kuni 25. oktoober 2015.a;
II  koolivaheaeg: 23. detsember 2015.a kuni 10. jaanuar 2016.a;
III koolivaheaeg: 20. veebruar 2016.a kuni 28. veebruar 2016 a;
IV koolivaheaeg: 16. aprill 2016.a kuni 24. aprill 2016.a;

Suvevaheaeg: 11. juuni 2016.a kuni 31. august 2016.a.


Seoses sellega pikendame ka Westholmi Muusikakooli õpilaste õppeperioodi nädala võrra.


Kui teil tekkis küsimusi, siis ootan neid e-mailile muusikakool@westholm.ee


Lugupidamisega


Kaja Kaus

0 kommentaari:

Postita kommentaar