26.2.13

20 000 ljööd vee all


Kas pakub huvi, kas broneerin piletid? Andke palun teada!

/http://www.nuku.ee/teater/

20 000 ljööd vee all

See on erakordne lugu saladuslikust kapten Nemost ning tema enneolematust veealusest ümbermaailmareisist. Samuti on see lugu kolmest mehest, kes satuvad saatuse tahtel vangideks kapten Nemole kuuluva allveelaeva Nautilus pardale.
Kapten Nemo on tundmatu minevikuga mees, kes pärast inimühiskonnas pettumist on otsustanud veeta ülejäänud elu vee all oma geniaalselt ehitatud allveelaevaga ringi reisides. Nautiluse pardale sattunud tegelased viib ta rännakule uskumatutesse paikadesse, kuhu varem ühegi inimese jalg pole astunud. Ta näitab meestele imesid, mis vallutavad kõik nende meeled. Samas varitseb vangistatuid kõigi nende põnevuste keskel alatine teadmatus oma tuleviku suhtes.
Kes on kapten Nemo ning kuhu ta suundub? Seda ei tea keegi peale ta enese. Kindel on vaid see, et Nautilusel reisides pole imedel lõppu. Nagu pole lõppu ka hirmul ega ohtudel.
Lavastust mängitakse Lennusadama tugeva atmosfääriga hiigelruumis, mis annab võimaluse täiesti uuteks ning ootamatuteks lavastuslikeks lahendusteks. Olge valmis sisenema imede maailma…
Autor JULES VERNE
Dramaturg 
INGEL UNDUSK
Lavastaja 
VAHUR KELLER
Kunstnik 
JAANUS LAAGRIKÜLL (Ugala)
Helilooja 
LIINA KULLERKUPP
Valguskujundaja 
TRIIN RAHNU
Tõlkija OTT OJAMAA

Mängivad: ANDRES ROOSILEHT, RIHO ROSBERG, ANTI KOBIN, TARMO MÄNNARD ja LEE TREI
Kaastegev 
NUKU noortestuudio
Lavastus on sobilik alates 7. eluaastast!
Esietendub 3. märtsil 2013 Meremuuseumi Lennusadamas.

Lavastuse "20 000 ljööd vee all" proov. — kohas nimega Lennusadam.
Foto : Ann Virkus

0 kommentaari:

Postita kommentaar