27.4.12

Tasuta sissepääs noormeeste EM jalgpallile!!!

Tutvustan jalgpallisõpradele suurepärast võimalust. Tore, kui saad soovi avaldada 8.maiks .

Tasuta mängupasside tellimusi võtab huvijuht  vastu 9.maini, siis saadab koolipoolse tellimuse ära.

 Täpsem info:

EESTI JALGPALLI LIIT
                                                                                                             24.04.2012 nr. 7-23/937
Tulge kooliperega aasta suurimale spordisündmusele tasuta!


Lugupeetud koolijuhid

Sel suvel, 3.-15. juulil toimub selle aasta suurim spordisündmus Eestis – kuni 19-aastaste noormeeste (U-19) Euroopa meistrivõistluste finaalturniir jalgpallis, millega seoses pakub Eesti Jalgpalli Liit teie koolile ja õpilastele võimaluse soetada tasuta turniiripassid.

U-19 jalgpalli EM-finaalturniir on Eestile ajalooline sündmus. Kunagi varem ei ole siin toimunud nii suurt ühe pallimänguala Euroopa finaalturniiri. Vähetähtis pole ka fakt, et Eestis toimuvalt finaalturniirilt kvalifitseerub 6 riiki otse Türgis toimuvatele maailmameistrivõistlustele.

Jalgpalliliidu poolt jagatavad turniiripassid võimaldavad prii sissepääsu kõikidele EM-finaalturniiri mängudele alates alagrupimängudest 3., 6. ja 9. juulil Lilleküla ja Kadrioru staadionitel kuni 15. juulil Lilleküla staadionil toimuva finaalini välja. See on ainulaadne võimalus näha homse päeva jalgpallitähti oma silmaga!

Mängudest teeb otseülekande Eurosport, samuti jõuab telepilt Aasiasse ja Ameerika mandrile ning turniiri korraldamisega on igapäevaselt ametis paarsada vabatahtlikku.

Nagu öeldud, pakume teie koolile ja õpilastele võimaluse tellida tasuta turniiripassid. Selleks koguge õpetajate ja õpilaste seast kokku soovid ja saatke koondtellimus 10. maiks Eesti Jalgpalli Liidu piletimüügi korraldaja Christina Burdakovale aadressile christina@jalgpall.ee (tel 629958), misjärel toome soovitud arvu passe teie kooli. Piletisoovide arv ei ole piiratud.

Lisainfo turniiri kohta: www.jalgpall.ee/u19em




0 kommentaari:

Postita kommentaar