6.3.12

8.märts

Head lapsevanemad!

8. märtsil k.a. on koolis planeeritud tavaline õppetöö päev , mille läbiviimist paraku mõjutab oluliselt samale päevale kavandatud Tallinna ühistranspordi seisak ja häired rongiliikluses.

Informatsioon transporditöötajate streigist jõudis kooli 2. märtsi pärastlõunal.

Kooli juhtkond on läbi vaadanud õpetajate tööletuleku võimalused, eeldatavasti transpordi olude tõttu ei sa a tööle tulla kuni 4 õpetajat. Vajaduse korral teeme tunniplaanis ja õpetajate töökavades muudatused. Õpilastele tagatakse ettenähtud ajal koolieine.

Ühistranspordi seiskumine toob kindlasti tänavatele rohkem sõiduautosid, kõnniteedele rohkem inimesi s.t. tavapärasest erinevad liiklusolud ja ka uued ohud.

Palume põhikooli nooremate klasside lastevanematel, kui see on võimalik, tuua laps kooli isikliku transpordiga ja sellisel juhul kindlasti kokku leppida ka tema koolipäevajärgne kojusaamine. Jalgsi tulek oleks mõeldav, kui elatakse koolimaja läheduses. Õpilasi ei märgita põhjuseta puudujateks.

Klassijuhatajad kordavad 6. märtsil õpilastega lühidalt üle vajalikud liikluseeskirjad. Loodame, et leiate selleks aega ka kodudes.


Kooli juhtkond

0 kommentaari:

Postita kommentaar