21.2.12

Kaalumine


Saab kaaluda väikseid ja suuremaid asju ning olendeid. Täna kaalume tunnis kergemaid esemeid. Kaalumeister Marko sätib kaalukausid paika ja hakkavadki õpilased ribu-rada kaaluma...


Kaaluda saab muudki. Sõnu näiteks- ilma kaaluta muidugi. Kohe meenub vanasõna-enne mõtle, siis ütle. Head sõbralikud sõnad kaaluvad palju enam kui kadedus, kurjus, viha, mis põhjustavad teinekord mõtlematute halbade sõnade ütlemist- jõudsime ühiselt järeldusele.

Ma kaalun su ettepanekut. Alati ei saa kõik ettepanekud kõigile sobida ja meeldida, tuleb kõigepealt kaaluda -õige valik teha.

Ja taas mõned rõõmustavad saavutused Kutil ja Sassil. Seekord on tublidel poistel vaekauss asendit vahetanud. Aga kas peabki alati kõike mõõtma? Niisama on ka tore õppida, areneda, avastada, lihtsalt- iseenda jaoks.
Nii palju siis tänastest kaalumistest.

Ah jaa, tänane päev oli vist Marko päev. Poiss paistis silma eesti keele harjutuste kiires ja täpses sooritamises ning kaalumise abistamisel paistis ka tasakaalukas poiss silma. Miks pilti pole-küsib tähelepanelik lugeja?
Õpilased teavad... Mis see on , mis vajab pidevat laadimist ja töötab siis, kui tuju on?

0 kommentaari:

Postita kommentaar